Slægt

Slægt

Vi er så heldige, at der i familien er bevaret mange billeder. Det har været anledningen til at samle nogle af dem i oversigter over slægten. For det er sjovere at have ansigter på personerne, end blot at have navnene. Det er altså ikke slægtsforskning i egentlig betydning. Alligevel har det, at vi har lagt dem på hjemmesiden, givet mange gode oplevelser. Det har givet kontakter til til andre, der også arbejder med slægten, og til dele af familien, som vi ikke vidste meget om, f.eks. i USA og New Zealand. Det har ind imellem været et morsomt arbejde at få nogen identificeret og at finde livshistorierne, og det er sjovt, når det lykkes.
Hvis nogen kan bidrage med oplysninger eller supplere med billeder, er vi meget interesserede!


Vi har samlet oversigterne på følgende sider:

I slægtstavlerne og beskrivelserne i det hele taget har vi forsøgt at overholde Persondataforordningen for slægtsforskning. Derfor har vi for afdøde personers vedkommende oplyst fødsels- og dødsdato, så vidt de har været tilgængelige. For nulevende personers vedkommende – bortset fra vore søskende og os selv – oplyses kun fødselsår. Medlemmer af familien kan få mere detaljerede oplysninger ved at henvende sig til os.

Billedmaterialet: Thorkild har fotograferet siden 1960-erne, så det er jo allerede historiske billeder! Desuden er der lånt og samlet en del billeder fra familiemedlemmer. Stor tak for det!

Aases familie 1966 Ruths barneåb storfamilien Karl Nielsens familie - Juel står bagerst til højre Aases storfamilie Familien Kolind omkring 1920. Fra venstre: Hans, Gerda, Aksel, Elise, Søren Peder, Mary, Stefan og Esther.  

Opdateret 10/2 2024