Nationalpark Thy

Nationalpark Thy

I guldbryllupsgave fik vi bl.a. en gave bestående af et par overnatninger mv. på et selvvalgt hotel. Vi valgte at indlogere os på Hotel Limfjorden i Thisted. Det var et rigtig godt udgangspunkt for at besøge Nationalpark Thy. Det var længe siden vi sidst have været i Thy, og slet ikke alle steder, for der er så meget at se! Vi var så heldige at have et pragtfuldt vejr både på turen derop og dagen deroppe. At det så regnede på hjemturen gjorde ikke så meget, vi kunne godt se et par kirker mv. alligevel.

Rundturen i Thy begyndte med bunkerne i Vigsø. Det er en enorm samling, som nu er eroderet ud i havet og på stranden. De er malet med graffiti, men det er af den gode og illustrative slags. Videre til Hanstholm Havn og til Batteri Hanstholm – ikke at forveksle med bunkersmuseet. Ned gennem Hanstholm vildtreservat til Klitmøller med “Cold Hawaii”. Forbi Vandet sø til Thisted, hvor vi indlogerede os. Næste morgen fortsatte vi fra Klitmøller, Vangså, Bøgsted Rende, Nørre Vorupør, Stenbjerg, Lyngby og sluttede af ved Lodbjerg Fyr.

Der var god tid til afstikkere og gåture undervejs, så det blev en helt vidunderlig dag og tur. Det kan stærkt anbefales!

 
 Og som nævnt blev der også lige besøgt nogle fine kirker!