2008 Blekinge-Bornholm

Bornholm, juni 2008:
Thorkild var på lejrskole på Bornholm i 1961 og Aase havde aldrig været der, så derfor kombinerede vi turen til Blekinge med en uge på Bornholm via Ystad. Hvor er Bornholm dejlig lige før sommerferien, og hvor er der mange stærke farver, både i naturen og i byerne, havnene, klipperne. Der kunne tages mange bileder – og det blev der!

Aase på Bokul ved Gudhjem Hammershus slotsruin Aase i Hammershus skotsruin Hammershus slotsruin i sen eftermiddagslys Aase passer godt til de Bornholmske vejsten Helligdomsklipperne ved Rø Ekkodalen i Almindingen Østerlars Rundkirke Knald på farverne i Svaneke Havnen i Svaneke Thorkild i klipperne Aase ved Dueodde Aase og Thorkild på altanen med en god bornholmerøl Så er der serveret "Sol over Gudhjem" Friske Bornholmersild fra røgeriet i Nexø Silderøgeri i Snogebæk

Blekinge, juni 2008:
Vi har begge altid holdt at de nordiske landskaber og havde lyst til at besøge Blekinge, for det hjørne af Sverige kan godt fortjene et besøg. Mange vidunderlige ting at se – og så havde hytten ellers en beliggenhed, som sagde spar to til brochurernes billeder!

Hytten ved Ulvasjömåla Aften ved hytten Aase nyder aftensolen ved søen Solnedgang over Ulvasjöen Solnedgang over Ulvasjöen Eghjorten, som har været uddød i Danmark i mange år Eriksberg Vildt- og Naturpark Eriksberg Vildt- og NaturparkBlekingelandskab Aftenstemning i nærheden af hytten Torhamn Karlshamn Karlskrona Kalmar Slot Studenterfest i Kalmar Åhus - her laver man "Absolut vodka"