1998 Nepal

Thorkild afbrød rejsen i Bangladesh og fløj alene til Nepal, hvor han skulle besøge Santalmissionens arbejdsområder. En af vores lærere fra Horne, Søren Riis Eriksen, var blevet lærer på Den norske Skole i hovedstaden Kathmandu, og ham besøgte Thorkild og der boede han inden han rejste videre. Det betød en god guide i Kathmandu og hjælp med booking af fly mv. videre på rejsen.

Ud over besøg og ophold i projekterne blev det også til en tidlig morgentur op i Himalayabjergene og en tur til Buddhas fødested i Lumbini. Det blev til en enestående natur-, kultur- og religionsmødeoplevelse!

Udsigt over hovedstaden Kathmandu Durbar Square i Kathmandu Durbar Square i Kathmandu 1998-NEP485 Kathmandu Durbar Square Durbar Square i Patan Durbar Square i Patan Thorkild på Patan Durbar Square Det gyldne Tempel i Patan Kongepaladset i Bhaktapur Detalje af Den gyldne Port i Bhaktapur 1998-NEP527 Bhaktapur Hovedgaden i Patan Gadehandler i Patan Den norske Skole i Patan / Kathmandu United Mission to Nepal's hovedkvarter En missionær på arbejde - Jens er ingeniør En "skolebus" i Butwal i Sydnepal Buddhas fødested i Lumbini Thorkild ved tempelanlægene i Lumbini Ung maler i Patan Mandala Shop Det 'Livshjul' Thorkild købte med hjem Swayambhunath templet i Kathmandu Thorkild og Søren med vores Horne-T-shirts Terrasser i den sydlige del af Nepal Gård i Syd-Nepal Landskab i Syd-Nepal 1998-NEP580 TS i Pokhra Thorkild ved Annapurnamassivet / Fiskehalebjerget