1998 Bangladesh

Som et led i Thorkilds ansættelse i Dansk Santalmission skulle han på studietur til Santalmissionens ældste arbejdsområde Bangladesh. Han havde lejlighed til at koble sig på en grupperejse ledet af en af Hornes tidligere lærere og tidligere missionær i Bangladesh: Filip Engsig Karup. Det var en kyndig ledelse til både oplevelser af landet, befolkningen, kirken og kulturen i det hele taget.

Det var Thorkilds første besøg i et U-land, som samtidig et af verdens tættest befolkede område, med verdens frugtbareste agerjord, men samtidig er det et af verdens fattigste lande. Trods kulturchok og grænseoverskridende forhold en kæmpeoplevelse, som gav en god baggrund for det videre arbejde i missionsselskaberne.

Tidlig morgen i Bangladesh Vandhyacinter Vandlilje Sapla Landsby i Bangladesh Bengalsk idyl på landet 1998-BGL137 Landsby 1998-BGL229 Kvinder i rismarkerne 1998-BGL293 Rajshahi Tempelruin 1998-BGL268 Richshaw og oksekærre Vishnu templet i Kantinagar Koshumba Moskeen Pige i nationaldragt Khonta Sapla landsbykirke Khonta Sapla landsbykirke indvendig 1998-BGL170 BLC Skolebørn i Ramnogor landsbyskole Thorkild sammen med skolebørn i Ramnogor Landsbykvinder Thorkild sammen med nogle af de børn, som er overalt! Kostskolepiger spiser ris - med fingrene! Bananmarked Trafik i hovedstaden Dhaka Richshaws i Dhaka 1998-BGL295 Rajshahi Kultursammenstød Provinsbyen Nilphamari Nilphamari ved aftenstid 1998-BGL327 Fiskere Thorkild ved Ganges en tidlig morgen En fyldt bus - et almindeligt syn Børn i rismarkerne Modlys sen eftermiddag Ganges-floden ved Rajshahi aften