2001 Madagaskar

I forbindelse med Thorkilds arbejde for Danmission med Konfirmand Aktion skulle han alene på en studierejse til Madagaskar. Turen gik via hovedstaden Antananarivo, hvor nogle af vores gode venner fra Gjellerup-tiden var missionærer, til arbejdsområderne i det nordlige Madagaskar.

Det blev tilspændende rejser bl.a. sammen med generalsekretæren for kirkens ungsomsarbejde, som senere skulle til Danmark som gæstelærer i Konfirmand Aktion. Besøg en lang række steder og gennem Madagaskars helt enestående natur.

Farverig natur Mod bjergene i det nordlige Madagaskar En flodseng i tørtiden Ind over bjergene Tørt, tørt, tørt... Ved floden en tidlig morgen 2001 MAD 031 En landsby i de nordlige bjerge  Rismarker og bjerge mod øst 2001 MAD 266 Thorkild med foden på et termitbo 2001 MAD 165 Gennem støv så fint som talkum 2001 MAD 222 Bibelskolen i Sambava Luthersk kirke i Antsiranana "Duftens dronning" - vores yndlingstropeblomst Gammel høvdingegrav Kvinder på en vaniljefabrik Slagter på en marked Pige med cacaofrugt To drenge ude på landet Dreng med selvbygget legetøjsbil 3000 til almindelig gudstjeneste i hovedstaden Slumkvarter ved floden i Antananarivo (hovedstaden) Børn fra slumkvarteret hjælpes i skole Markedspladsen i søndagsstilhed Solnedgang i hovedstaden Antananarivo